top of page
Karin Goedhart vormgever artdirector grafisch ontwerper Rotterdam

ABOUT ME

Even voorstellen: Mijn naam is Karin Goedhart (1986, Rotterdam) en ik werk als art-director en grafisch designer vanuit Rotterdam. Ik ontwerp en maak magazines, boeken en ander grafisch werk. Sinds 2017 ben ik zelfstandig ontwerper bij mijn eigen bedrijf: Studio Goedhart.

Studio Goedhart werkt met verschillende communicatiebureaus en voor het ministerie van Financiën. Zelf maken we elk kwartaal Intrada, het magazine van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Eerder maakte Studio Goedhart Rotterdam Inside, een drie-maandelijks toeristisch magazine over Rotterdam. Voor deze bladen fungeer ik zelf meestal als art-director, vormgever en ook beeldredacteur die fotografen op pad stuurt en illustraties uitzet.

De combinaties van mijn studies aan de School voor Journalistiek en de kunstacademie heeft mij veel gebracht en veelzijdig gemaakt. Tekst en beeld werken altijd samen.

Nadat ik in 2008 afstudeerde als redactioneel vormgever, werkte ik bij verschillende uitgeverijen en studio's, onder meer bij het Financieele Dagblad en RedactiePartners Mediagroep. Van 2013 tot 2017 was ik art-director van ADR Nieuwsmedia en gaf leiding aan een team van twintig vormgevers. Vanuit mijn verantwoordelijkheid voor de presentatie van de dagelijkse nieuwskrant en website, ontwierp ik na een fusie tussen het AD en de regionale kranten uit het Wegener-concern de vernieuwde kranten en magazines. 

Mijn werk en leven op insta

Portretfoto: Hannah Rosalie Photography

bottom of page